Victor Ponta ar putea fi anunțat candidat la președinția României la Consiliului Național al PSD

Gabriel Zetea, președinte PSD Maramureș: ”Victor Ponta ar putea fi anunțat candidat la președinția României la Consiliului Național al PSD”

Gabi ZeteaGabriel Zetea, președintele PSD Maramureș a fost prezent la Orăștie, la sfârșitul săptămânii trecute, la ședința Comitetului Național Executiv al Partidului Social Democrat. Discuțiile s-au întins pe parcursul a trei zile și, alături de liderii filialelor județene din țară s-au aflat toți miniștri Guvernului Ponta. ”O apropiere a miniștrilor tehnocrați de președinții filialelor PSD din țară este benefică și constructivă. S-au dezbătut măsurile care au fost adoptate pentru îmbunătățirea condițiilor economice a celor care activează în mediul privat, iar aici vorbim despre reducea CAS, neimpozitarea profitului reinvestit, scădearea facturilor la telefonie în roaming etc. Toate aceste rezultate sunt vizibile în macro-economia României”, a precizat liderul PSD Maramureș, Gabriel Zetea.

Președintele filialei județene a subliniat, însă, că atât el, cât și colegii săi din țară vorbesc și din perspectiva aleșilor locali sau județeni, motiv pentru care îi interesează, în mod direct, cum simte creșterea economică fiecare român. ”Foștii colegi de la PNL, de la PDL discută exclusiv politică în această perioadă: cine cu cine va fi înlocuit în consiliul local sau județean, cum se schimbă majoritățile, cine cu cine va face alianță. Personal, consider că cei care ne-au dat votul pentru a-i reprezenta în administrația locală sau județeană sunt prea puțin interesați de aceste aspecte, ei vor doar să știe cum și dacă va crește nivelul de trai al fiecărui român”, a conchis Gabriel Zetea, președintele PSD Maramureș.

pontaReferindu-se la calendarul PSD pentru perioada următoare, liderul filialei județene a social-democraților a declarat că întrunirea Consiliului Național al PSD va avea loc în 1 august 2014, dată la care, cel mai probabil, candidatura lui Victor Ponta la președinția României va fi oficială. ”La Comitetul Național de la Orăștie am adus la cunoștința premierului Victor Ponta, președinte al PSD, precum și a celorlalți colegi prezenți, că eu, personal, în Maramureș, nu știu cum aș putea să motivez membrii PSD să aleagă sau să susțină un alt candidat decât Victor Ponta”, a precizat președintele PSD Maramureș. În ceea ce privește calendarul județean al filialei din Maramureș, în intervalul august-septembrie vor fi organizate conferințe locale în fiecare organizație, ca până la jumătatea lunii septembrie să fie stabiliți delegații la Congresul Național al PSD.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.