Victor Ponta prezent în Baia Mare la mitingul de susținere a candidaților Alianței PSD-UNPR-PC

ponta”Au rămas mai puțin de două săptămâni până la votul din 25 mai, vot prin care România și Maramureșul vor trimite reprezentanți în Parlamentul European. Alianța PSD-UNPR-PC se află în plină campanie electorală, iar județul nostru este un punct important pentru reprezentanții de la centru. Acesta este și motivul pentru care miercuri, 14 mai, nume grele din PSD se vor afla în Maramureș. Alături de primul-ministru al României, Victor Ponta se vor afla și Daciana Sârbu și Corina Crețu, europarlamentari PSD care luptă pentru un nou mandat în PE, dar și ministrul Sănătății, Nicolae Bănicioiu. Lista este încă deschisă și așteptăm noi confirmări de la centru”, a declarat președintele PSD Maramureș, Gabriel Zetea.

Programul în Maramureș a lui Victor Ponta, primul- ministru al României și președinte PSD începe la ora 15.00, la Seini, unde va participa la punerea pietrei de temelie a primului bloc ANL din localitate, după care va fi prezentată Strategia de Dezvoltare Durabilă a orașului Seini 2014 – 2020.

Între 15.45-16.30 va fi prezent la Cicîrlău, unde participă la inaugurarea PRINTMASTERS, o investiție olandeză într-o tipografie, care va duce la crearea a 500 de noi locuri de muncă.

Spectacol „MÂNDRU CĂ SUNT ROMÂN”, concert susținut de Holograf și Aurel Tămaș

 În Baia Mare, între 16.45-17.00, va avea loc lansarea proiectului “Inovarea în ocupare pentru femei – Voci pentru comunitate” – beneficiar ASSOC Baia Mare, unde valoarea proiectului este de 12.000.000 lei. Între 17.15-17.45 este programată vizitarea unei investiții italiene Natuzzi în Baia Mare, fabrică de canapele cu 1.200 de angajați.

Noul proiect pentru Parcul sportiv al Municipiului Baia Mare va fi prezentat între 17.50-18.20, iar între orele 18.30-19.00 va avea loc întâlnirea cu activul organizațiilor PSD, UNPR și PC Maramureș.

Seara continuă, între 19.15-19.45, cu mitingul electoral de susținere a candidaților PSD, UNPR și PC în cadrul spectacolului „MÂNDRU CĂ SUNT ROMÂN”, concert susținut de HOLOGRAF și Aurel TĂMAȘ.

Întâlnirea cu PSSa Justin Sigheteanu, vicar al Episcopiei Ortodoxe Române a Maramureșului și Sătmarului este programată între orele 20.00-20.30.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.