Victor Ponta s-a decis – NU VA DEMISIONA!

pontaSurse social-democrate la cel mai înalt nivel susțin pentru stiripesurse.ro că premierul Victor Ponta s-a decis – NU VA DEMISIONA! Mai mult… va contesta la procurorul ierarhic superior și în instanță ordonanta prin care a fost declarat suspect.

Vom merge la bătaie! Nu e corect cum se luptă! Măcar Băsescu era mai corect și rezolva totul la masa verde – te chema și îți spunea că nu mai vrea așa și nu implica parchete și alte nebunii. Și pentru ce? Pentru că doi particulari în 2008 au făcut între ei o afacere„, susține unul din liderii naționali ai PSD.

Potrivit acestuia Coaliția e strâns unită în jurul premierului și la fel e și partidul, iar mâine la CExN va fi o manifestare a blocului social-democrat.

Solicitarea DNA va pica la Camera Deputaților și la revedere. Se dă NUP și cu asta basta. A mai auzit cineva ceva de Vosganian?”, mai susține sursa citată.

Potrivit informațiilor noastre premierul în prezența celorlalți lideri ai Coaliției va desființa punct cu punct acuzațiile la adresa sa și foarte posibil să îl atace și pe președintele Klaus Iohannis și PNL.

-cu siguranța va face o legătură între Cazul Rarinca și votul din Senat în Cazul Șova ca posibile lucruri care au dus la punerea sa sub acuzare.

-din punct de vedere politic ar putea urma atacuri dure la lideri ai PNL: Teodor Atanasiu legătură cu Cazul Rovinari-Turceni și Catalin Predoiu cu Gala Bute

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.