E INCREDIBIL. VEZI ce au găsit procurorii la perchezițiile făcute la Darius Vâlcov-VIDEO

comoaraProcurorii se țin scai de Darius Vâlcov! Azi au efectuat noi percheziții domiciliare la fostul ministru. Au fost vizate imobile din Olt și București, unde procurorii au descoperit comori nebănuite.

La percheziții, au fost găsite 94 de tablouri. Unele tablouri au fost ascunse în pereți, iar procurorii au trebuit să spargă zidurile. 50 au fost găsite într-o locație, 12 în alta și 29 în alta. Asta, pe lângă cele descoperite în seif: un tablou cu ramă aurie, inscripţionat Renoir, un tablou inscripţionat Jean Cocteau, o pictură pe lemn, inscripţionat Aurel Acasandrei.

Anchetatorii au găsit și alte sume de bani la rudele și prietenii lui Vâlcov.

UPDATE: Procurorii Direcţiei Naţionale Anticorupţie, împreună cu echipaje speciale, au desfăşurat percheziţii la cele trei firme din Slatina, una de avocatură, una de cadastru şi una de contabilitate, despre care se spune că ar fi controlate de acesta prin intermediari. În urma descinderilor, anchetatorii au plecat cu mai multe documente şi tehnică de calcul. De asemenea, angajaţi ai firmelor – Ciobanu şi Asociaţii, Millenium Topographica şi Contis Consulting Company – au fost săltaţi de mascaţi şi băgaţi în dube, pentru a da declaraţii la sediul DNA din Bucureşti.

La perchezițiile de la finul lui Vâlcov, deputatul PSD de Olt Daniel Bărbulescu, procurorii au descoperit un seif în care au găsit:

– 90.000 dolari,
– 1.323.850 lei,
– 3 lingouri de aur, în total 3 kilograme,
– un tablou cu ramă aurie, inscripţionat RENOIR,
– un tablou inscripţionat JEAN COCTEAU,
– o pictură pe lemn, inscripţionat AUREL ACASANDREI

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.