VIDEO! Fiți atenți la ceea ce cumpărați! Este extrem de periculos pentru sistemul digestiv, fiind fabricat din rășină sintetică și substanțe chimice

Mass media și rețelele sociale au început să scoată adevărul la lumină despre orezul din plastic.  Se răspândește pe pieţele din întreaga lume, din Asia pana in Europa si America. Semnalul de alarmă a fost tras de site-ul Healthy Life Story, la începutul acestei luni.

Orezul din plastic, a  apărut prima dată în tara orezului, China, apoi s-a extins în Vietnam și India. În prezent, se pare ca s-a semnalat prezenţa sa pe pieţele din Indonezia și chiar din Europa.  Arată ca şi cel real, de aceea orezul din plastic nu poate fi recunoscut atunci când îl cumpărăm, mai ales că, din motive lesne de înţeles, este amestecat cu acesta.  Este extrem de periculos pentru sistemului digestiv, cauzând gastrită. Unele ziare au scris că acest orez este fabricat din cartofi și rășină sintetică,  altele spun că ar conţine anumite substanțe chimice.

Realitatea este că nu putem evita cumpărarea orezului din plastic, dar putem evita consumarea lui. Înainte de fierbere, orezul fals este identic cu cel adevărat, dar după ce este fiert, acesta rămâne tare şi îşi păstrează forma iniţială, spre deosebire de cel real, care se înmoaie şi îşi măreşte dimensiunile. De asemenea, puteți arde o mână de orez. Veţi simti mirosul de plastic, dacă este vorba de un orez fals!, scrie infoalert.ro.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.