VIDEO Minunea de la Sipote : ZEBRA DINTRE SANTURI

foto4-Minunea-de-la-Sipote-ZEBRA-DINTRE-SANTURILa Şipote vorba din popor „din lac în puţ” are o adaptare tragi-comică şi anume „din şanţ pe zebra şi invers”.

Cu drag şi spor pentru viitor Consiliul Judeţean a accesat fonduri europene şi a refăcut în toamna lui 2015 infrastructura din judeţ. Printre zonele care au beneficiat de un drum nou se numără şi comuna Şipote, în centrul carei se poate admira nu numai frumuseţea drumului bine făcut dar şi „minunea” de pe drum şi anume zebra, trecerea de pietoni.

E o întreagă aventură accesul la zebra. Pentru a trece de pe trotuar pe zebra trebuie să treci printr-un şanţ şi după ce parcurgi zebra ca să ajungi la trotuar „te bucuri” de încă un şanţ .

Minunata zebră se află lângă Biblioteca Comunală şi la mai puţin de 50 metri de Primăria Şipote.

„Podeţul de acces pe zebră nu a fost prevăzut în proiectul tehnic. Proiectul de semnalizare a fost aprobat de către Poliţia Rutieră. Constructorul , în urma sesizării făcute de iasi1.ro, va pune pe cheltuiala lui dalii la ambele capete ale zebrei acoperind şanţurile.” a declarat Răzvan Timofciuc, purtător de cuvânt al Consiliului Judeţean.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.