VIDEO: Traian Băsescu, enervat la culme: ”Termin-o, că plec!”

VIDEO: Băsescu, enervat la culme: ”Termin-o, că plec!”

Traian Băsescu a fost enervat la culme, la Timișoara, de discursul fostului consilier prezidenţial, actual secretar general al PMP, Dorel Onaca.

Cu o faţă căzută, fostul preşedinte a ascultat impasibil și fără să aplaude speech-ul lui Onaca, până în momentul în care acesta a început să-l pomenească în repetate rânduri, când a vorbit despre organizarea noului partid.

”Lasă-mă!”, i-a spus de pe locul său din primul rând Traian Băsescu lui Dorel Onaca, gesticulând cu mâna.
>
Fostul consilier prezidențial nu a priceput însă mesajul și a continut discursul mobilizator: ”Cu cât de greu ne este acum, cu atât mai mare va fi victoria când vom câştiga alegerile”. Singurul care nu a aplaudat această zicere a fost Traian Băsescu. Cuvântarea liderului PMP a mers mai departe şi mai patimaş.

Acesta a încercat să-şi mobilizeze colegii amintindu-le: ”În ultimii 14 ani, şi sigur în ultimii cinci ani, singurul care a câştigat toate alegerile din România – domnul preşedinte Traian Băsescu”. Traian Băsescu nu s-a arătat deloc încântat, ba mai mult, a părut extrem de deranjat și i-a făcut un semn categoric din mâini lui Onaca, spunându-i: ”Termin-o că plec!”.

Secretarul general al PMP şi-a continuat discursul motivaţional, iar la final i-a provocat un nou gest de lehamite fostului preşedinte, care a dat iarăşi din mână, exclamând: ”Hai, mă!”, atunci când Onaca a anunţat că ”în parteneriat cu domnul preşedinte Traian Băsescu să oferim României cel mai competent prim-ministru”.

sursa: pressalert.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.