Vanghelie „s-a rătăcit” prin Parlament la o întâlnire secretă cu conducerea PNL-VIDEO

vanghelieMarian Vanghelie a venit astăzi la Parlament, unde s-a întâlnit în biroul liderului grupului PNL din Camera Deputaţilor, Ludovic Orban, cu cei din conducerea PNL.

Marian Vanghelie a făcut astăzi o vizită surpriză la Parlament, el participând la o întâlnire cu conducerea PNL, în biroul lui Ludovic Orban, liderul grupului PNL din Camera Deputaţilor.

După excluderea din PSD, Marian Vanghelie şi Mircea Geoană nu au făcut un secret din faptul că negociază cu conducerea PNL, dar şi cu alţi parlamentari, pentru a dărâma Cabinetul Ponta. Geoană susţine că, după ce guvernul Ponta va pica în Parlament, se poate construi o majoritate PNL – PSD pentru următorii zece ani.

 Din biroul lui Ludovic Orban, a ieşit cu câteva minute înaintea lui Marian Vanghelie, co-preşedintele PNL, Alina Gorghiu. La câteva secunde, la etajul al doilea din Parlament, a apărut şi Mircea Geoană, care, văzând reporterii, s-a întors şi l-a sunat pe Marian Vanghelie.

Primarul Sectorului 5 a ieşit din biroul lui Orban şi a plecat cu liftul împreună cu Geoană, fără a da detalii despre întâlnirea avută cu conducerea PNL. Întrebat ce face în Parlament, Vanghelie a spus că se gândeşte să candideze şi trebuie să vadă locul, după care a spus că ”s-a rătăcit”.

”Eu..eu nici nu mă pricep…eu m-am rătăcit pe aici”, a spus Vanghelie înainte de a pleca cu liftul împreună cu Mircea Geoană.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.