Vigilența unei polițiste a trimis o femeie în arestul IPJ Maramureș

Ieri, 14 noiembrie a.c., o femeie de 29 de ani din Baia Mare, bănuită de comiterea mai multuri furturi, a fost reținută pentru 24 de ore de polițiștii Biroului Invetigații Criminale, urmând să fie prezentată în fața instanței cu propunere de arestare preventivă.

Aceasta a fost surprinsă într-un magazin de pe bulevardul Unirii, după ce ar fi introdus mai multe bunuri într-un rucsac aflat asupra sa, încercând să treacă cu acestea de casele de marcat, fără să le achite. Întreaga activitate infracțională a fost surprinsă de o polițistă, care se afla în magazin la cumpărături în timpul liber. Aceasta a informat de îndată agentul de pază, iar persoana a fost reținută înainte de ieșirea din magazin, fără să apuce să dispară cu bunurile sustrase.

Prejudiciul, în valoare aproximativă de 500 de lei, a fost recuperat în totalitate, iar cercetările continuă sub aspectul comiterii infracțunii de furt calificat.

Nefiind la prima faptă de acest gen, femeia a fost reținută și depusă în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă Maramureș.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.