Viitorul e acum! Poți vorbi cu oameni din toată lumea fără să cunoști limba

skypeSkype revoluționează modul în care comunici cu oamenii din întreaga lume și lansează Skype Translator, programul ce traduce conversația în timp real.

Microsoft a lansat Skype Translator acum aproape un an de zile sub forma unei aplicații de sine stătătoare, construită pentru Windows 8. Acum, compania integrează opțiunea de traducere direct în versiunea desktop a aplicației Skype, devenind astfel disponibilă pentru utilizatorii de Windows 7, Windows 8 și Windows 10.

La momentul lansării vor fi disponibile șase limbi, incluzând engleza, franceza. germana, italiana, mandarina și spaniola. Acum vei putea purta o conversație în oricare dintre acestea fără ca măcar să știi o boabă din limba respectivă, scrie playtech.ro.

„Visăm de mult ca Skype să distrugă barierele lingvistice și să aproprie oameni din întreaga lume. Cercetătorii, ingineri și alți angajați Microsoft au muncit din greu pentru a transforma în realitate acest vis, și suntem nerăbdători să aducem această tehnologie pe cât mai multe dispozitive”, a declarat un reprezentat din echipa Skype, pentru The Verge.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.