Viitorul premier va fi bărbat. VEZI cele 4+1 nume de pe ultima listă

Liderii PSD au discutat duminică o listă de nume din care va fi ales cel care va fi propus preşedintelui Iohannis pentru postul de premier. O decizie finală va fi luată luni, în Comitetul Executiv Naţional al PSD.

Potrivit unor surse de la vârful PSD, cel mai probabil viitorul premier va fi bărbat. Pe ultima listă scurtă de propuneri se află patru nume, plus un nume „de rezervă”:

– Mihai Fifor – preşedintele Consiliului Naţional al PSD, lider al grupului PSD de la Senat, preşedinte al Comisiei de anchetă privind alegerile din 2009. Singura problemă ar fi faptu că preşedintele Iohannis l-a refuzat pe Fifor în trecut, când a fost propus pentru portofoliul de la Transporturi în Guvernul Ponta.

– Mihai Tudose – ministrul Economiei. Acesta conduce de facto filiala PSD Brăila.

– Adrian Ţuţuianu – preşedintele Comisiei de control a activităţii SRI, preşedinte PSD Dâmboviţa.

– Eugen Teodorovici – senator, în ultima perioada a fost apropiat de Dragnea, deşi în trecut era considerat omul lui Ponta. Acesta a contribuit la programul de guvernare, fiind fost ministru de Finanţe în Guvernul Ponta. Problema ar fi că este văzut în continuare ca un apropiat al lui Ponta.

– Al cincilea nume este cel al lui Marcel Ciolacu, liderul grupului PSD din Camera Deputaţilor, preşedinte PSD Buzău conform stiripesurse.ro.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.