Vin pentru inimă – Leacul celebrei călugăriţe vindecătoare Hildegard van Bingen, ce poate duce la o vindecare completă

Incă din vechime se ştia că cine cunoştea secretul plantelor, nu se îmbolnăvea de inimă.

Profită acum : Ofertă de nerefuzat

Ofertă de nerefuzat . Cum facem un concediu reușit cu bani puțini!

Oferta de nerefuzat  la President Hotel & Resort**** din Băile Felix

Oferta de nerefuzat: Hotel Barátság Hajdúszoboszló

În cartea intitulată “Cauzele şi tratarea bolilor”, celebra călugăriţă – vindecătoare Hildegard van Bingen aminteşte de “cura principală pentru inimă”, pe care o consideră indicată în orice afecţiune cardiacă cu substrat organic, cu precizarea că ea se poate ţine o dată sau de două ori pe an.

START OFERTE:Destinatii pentru toate gusturile si bugetele in toate colturile lumii

Profită acum:Early Booking

  AGASTIA SERV – Descopera ofertele de nerefuzat FORD

Din această cură face parte, printre altele, următoarea reţetă:

10 frunze de pătrunjel; 2 linguri de oţet de vin; 1 litru de vin roşu, de calitate superioară 150 gr. miere de albine (cea mai bună este mierea de pădure); pentru diabetici se recomandă numai 80 gr. miere

Frunzele de pătrunjel şi oţetul se adaugă în vinul roşu şi se aduce totul până la fierbere. Se îndepărtează de pe foc şi se adaugă mierea. Vinul pentru inimă se curăță de spumă, se strecoară şi se toarnă în sticle curate, care au fost sterilizate în prealabil cu alcool. Se păstrează la rece.

⇒ Pentru un vin medicinal mai concentrat, la fiert i se poate adăuga şi o rădăcină de pătrunjel. Preparat astfel, el va avea un efect mai puternic de eliminare a apei din ţesuturi. ⇒ Suplimentar, vinul de pătrunjel cu miere poate fi îmbogăţit cu 25 – 30 picături de tinctură de păducel – în acest mod se obţine o irigare mai intensă cu sânge a miocardului şi o tonifiere a inimii.

Administrare:

Vinul se scoate din timp de la frigider, pentru a nu fi prea rece când se consumă. Se bea câte 1 păhărel (20 ml), după masă. Administrat din vreme, acest remediu poate preveni apariţia timpurie a bolilor de inimă, iar atunci când ele se află în stadiul incipient, asigură o vindecare completă.insuficiență cardiacă; stop cardiac; circulaţie deficitară la nivelul inimii; senzaţie de slăbiciune; dureri de inimă provocate de stres; dureri de natură nervoasă; staze venoase cu edeme la picioare şi în plămâni.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.