Vin vremuri grele pentru Băsescu! S-a AJUNS la EL ! Situație TENSIONATĂ la DNA!

basescu-kovesiLa DNA sunt pe punctul de a fi conexate peste 10 cauze care implică numele fostului președinte al României, Traian Băsescu! Legate, cu precădere, de finanțarea campaniei sale electorale din 2009. Sunt sume uriașe de bani care au finanțat, din fapte de corupție, cheltuieli din campania electorală a fostului președinte. Mai mult, în cel puțin două cazuri Băsescu este la curent cu denunțurile.

Iar ieșirea sa violentă la adresa șefei DNA, a președintei Înaltei Curți și a șefului operativ al SRI n-are nicio legătură cu dosarul în care este cercetată Elena Udrea ci cu propria situație! Kovesi a trebuit să iasă public pentru a răspunde răspicat, repetând fără să-i tremure glasul că arestările vor continua și nimeni nu este protejat. În toate cele trei interviuri date în cascadă a reiterat, de fiecare dată mai apăsat acest aspect. Iar la apariția de la Digi 24 a fost extrem de rece și sfidătoare când a fost întrebată de datoria față de Traian Băsescu.

Iar ieșirea ei la rampă a venit pe fondul tensiunii maxime care este în rândul procurorilor care lucrează la cazurile în care este implicat numele fostului președinte. Omul care și-a creat imaginea de apărător al procurorilor și al independenței DNA și Curții Supreme! Vin vremuri grele pentru Băse!

sursa:comisarul.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.