Violul de la Borșa devine act sexual consimțit pentru suma de 5.000 de euro?

viol1Dacă vestea tinerei  de 20 de ani, violată sâmbătă, în Borșa, a șocat opinia publică, declarațiile care apar pe caz sunt și mai șocante. Un reprezentat de elită al Borșei a declarat că a stat de vorbă cu tânărul acuzat, pe care ”îl cunoaște din vedere”, iar acesta ar fi afirmat că a discutat cu victima, iar fata e dispusă să se împace pentru suma de 5.000 de euro.

”Am vorbit cu tânărul după ce am aflat povestea și l-am întrebat ce s-a întâmplat de fapt. Mi-a zis că el și fata au fost împreună, la o petrecere, apoi a acceptat să meargă acasă la el, iar apoi s-a răzgândit. Dar mi-a mai spus și că a vorbit cu ea și că ar fi dispusă să-și retragă plângerea și să se împace, dacă primește 5.000 de euro.

Astfel de cazuri au mai fost în Borșa, nu este o situație izolată. Nu comentez sub nicio formă povestea, pe el îl știu, despre ea nu am detalii”, a declarat interlocutorul nostru care se bucură de mult respect în mijlocul concetățenilor borșeni, însă deocamdată a preferat să-și păstreze anonimatul, pentru a nu influența mersul anchetei”.

Amalia Babici Man

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.