Viorica Cherecheș: „Biserica este locul de întâlnire a omului cu Dumnezeu și cheamă întotdeauna creștinii să înmulțească Binele, adăpost la vremuri grele, mărturie a curajului și a forţei Harului Divin”

Biserica este locul de întâlnire a omului cu Dumnezeu și cheamă întotdeauna creștinii să înmulțească Binele, adăpost la vremuri grele, mărturie a curajului și a forţei Harului Divin.

Sufletul comunității ne unește, credincioșii, de la copii aduşi în braţe de părinţi şi până la bătrânii sprijiniţi în baston, vin la sfintele slujbe să primească Adevărul Dumnezeiesc în minte și în inimă.

Omul este parte integrantă a credinței, apără Biserica, participă la viața ei ascultând vocea lui Dumnezeu, pe care o simte tot mai aproape, tot mai intensă, ca pe o chemare.

Credincioșii băimăreni, în această perioadă puternic încercată de boală, aduc astăzi, în Zi Sfântă de 6 Decembrie, rugăciuni de mulțumire și îndurare la Sfântul Nicolae, în biserica din Piața Cetății.

Am sufletul aproape de Biserica „Sfântul Nicolae”, de preoți și credincioși care vin Duminica și în sărbători să ne rugăm împreună în semn de mulțumire pentru purtarea de grijă.

Cu prețuire și gânduri bune,

Viorica Cherecheș

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.