Viorica Marincaș: Din Parlamentul României mă voi lupta ca factorul politic să aibă o influență din ce în ce mai mică în administrație și instituții cheie.

Din Parlamentul României mă voi lupta ca factorul politic să aibă o influență din ce în ce mai mică în administrație și instituții cheie.

Toate funcțiile trebuie ocupate prin concurs și în confomitate cu normele legale. Administrația trebuie să se bazeze pe principiul meritocrației, competenței și transparenței!

Vedem din păcate periodic exemple de numire în funcții publice a unor persoane care nu au experiența, competența și nu întrunesc condițiile cerute de lege în domeniul în care sunt propuse. Acest lucru trebuie să înceteze cât mai repede cu putință. Mă voi lupta, ca în poziții importante în structurile centrale și locale ale instituțiilor statului să nu mai fie promovați oameni fără pic de experiență, mediocri și de rea credință.

Numirile politice au efecte devastatoare în administrație, pentru cetățeni și în economie.

Mă voi lupta ca și în aparatul de stat să se efectueze o evaluare a competenței continuă a personalului. Mentalitatea care există astăzi în rândul politicienilor trebuie radical schimbată.

Duminică, pe 6 Decembrie, putem schimba cu adevărat ceva!

Este mare păcat că avem în Parlament foarte mulți politicieni care nu își înțeleg menirea!

Tu faci legea cu un vot mai important ca niciodată, un vot pentru 4 ani!

Votează PRO România!

Din 6 Decembrie scoatem țara din criză!

Viorica Marincaș – Candidat la Camera Deputaților

COD AEP:11200008

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.