Vişeul de Jos şi Baia Sprie: Evenimente  rutiere  cercetate de poliţişti

Poliţiştii din localitatea Baia Sprie au fost sesizaţi, ieri, 31 iulie, orele 13,42,  despre producerea,  pe DN18 a unui eveniment rutier soldat cu rănirea unei persoane.

Un conducător auto de 29 de ani din Sighetu Marmaţiei, în timp ce conducea din direcţia Mara – Baia Sprie, a acroşat cu oglinda din partea dreaptă un bărbat de 38 de ani, din Vadu Izei, iar ulterior îi trece cu partea din spate a autoturismului  peste un picior.

În zona respectivă se efectua lucrări de modernizare a drumului public pe o bandă de circulaţie, iar victima supraveghea traficul rutier. Acesta era echipat cu vestă reflectorizantă, iar în zonă erau montate indicatoare rutiere care semnalizau lucrările ce se efectuau pe partea carosabilă şi cu limită de viteză.

Victima a fost transportată la spital pentru  îngrijiri medicale, unde a rămas internată. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest rezultatul fiind negativ.

La Vişeul de Jos, orele 20,20, pe DN 18 un biciclist de 59 de ani din localitate, în timp ce circula în localitate, având direcţia de mers Vişeu de Jos- Vişeu de Sus, s-a dezechilibrat şi a căzut pe partea carosabilă, în dreapta direcţiei sale de mers.

Biciclistul a fost transportat la spital pentru  îngrijiri medicale, unde a rămas internat. A fost testat cu aparatul etilotest rezultatul fiind pozitiv.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.