Visezi să îți deschizi un magazin online? Iată ce TREBUIE să faci pentru a avea SUCCES GARANTAT!

Foarte multe afaceri încep ușor să se mute în mediul online, pentru a deveni cât mai vizibile și mai populare. Dacă ești la început și ai o idee bine pusă la punct, trebuie să cunoști mecanismele de funcționare ale spațiului virtual și cum pot acestea să te ajute cât mai mult, pentru dezvoltarea afacerii tale. Mai mult, odată urcat pe internet, este necesar să apelezi la metode de promovare și publicitate, pentru a-ți face cât mai vizibilă afacerea. 

Iată care sunt pașii pentru o afacere online de succes!

Creează un site

Cel mai important lucru pe care trebuie să îl faci, după ce ai stabilit ideea de afacere, este să îți creezi un site. Este extrem de important ca acesta să se identifice cu business-ul tău, să fie ușor de accesat și foarte explicit. Mai mult, aspectul și design-ul pe care îl alegi trebuie să îi atragă pe vizitatori, să aibă o înfățișare vizual plăcută și să îi încurajeze pe utilizatori să petreacă cât mai mult timp pe pagina ta.

De exemplu, dacă ai un magazin de haine, nu ezita să afișezi poze cu modelele și să prezinți cât mai multe detalii cu privire la materiale sau alte detalii pe care tu le consideri unice la produsele tale. Poți apela la persoane specializare în crearea site-urilor, sau îți poți pune în aplicare ideile personale și îți poți personaliza pagina chiar tu, cu ajutorul unor programe online gratuite!

Alege un host performant

După ce ți-ai creat site-ul, trebuie să te asiguri că vei posta constant produse sau servicii noi. Pentru asta, este necesar un spațiu virtual propriu. Cu alte cuvinte, vei avea nevoie să închiriezi un cloud hosting, cu găzduire dedicată, pentru a te asigura că nu vei împărți server-ul cu alți competitori.

Dacă nu ești încă pregătit să îți administrezi complet propriul server, acum s-a dezvoltat opțiunea de VPS în România de la Cloudify, care vine în ajutorul tău. Astfel, vei beneficia de un administrator care se va ocupa constant de securitatea datelor tale, iar în cazul în care se va înregistra pe site un flux foarte mare de accesări, nu va fi necesară migrarea pe alt server. 

Mai mult, dacă ai o companie online și ai nevoie de stocarea datelor, vei beneficia de backup profesional automat de 2 ori pe zi și de maximă securitate!

Creează un blog 

Poate cel mai bun upgrade pe care îț poți aduce site-ului tău este să creezi un blog, pe care să îl atașezi acestuia. În funcție de serviciile pe care le oferi, poți scrie articole descriptive care să facă reclamă anumitor produse.

De exemplu, dacă ai un restaurant, nu ezita să compui articole cu rețete, cu modul în care decorezi farfuriile, sau poți ajunge să vorbești chiar și despre delicatesele specifice altor țări, pe care le-ai încercat și tu! 

Așadar, o afacere nouă nu este un lucru foarte ușor de întreținut. Pentru a te asigura că nu există riscuri de eșec, ia în calcul sfaturile de mai sus! Sursa foto: Shutterstock.com

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.