Viteza UCIDE!! Accident CUMPLIT. Un mort şi 15 persoane rănite GRAV. Un microbuz în care se aflau mai mulţi elevi, a fost implicat…– FOTO

Un microbuz în care se aflau mai mulţi români, între care și elevi , a fost implicat într-un accident mortal petrecut în oraşul Pusztaszer din Ungaria.

Din cauza vitezei şi a neatenţiei, şoferul microbuzului a intrat într-o maşină înmatriculată în Ungaria. O persoană a murit şi 15 au fost rănite. Accidentul s-a produs într-o intersecție din localitatea Pusztaszer, din cauză că microbuzul românesc nu a acordat prioritate autoturismului înmatriculat în Ungaria, potrivit Agerpres. Din primele verificări a rezultat că autoturismul era condus de o femeie din județul Csongrad, care și-a pierdut viața în urma impactului, iar 15 persoane aflate în microbuzul românesc au fost rănite.

 Circulația în zonă a fost închisă, iar poliția a demarat cercetări pentru stabilirea circumstanțelor exacte în care s-a produs accidentul.

Purtătorul de cuvânt al poliției județului Csongrad, Szilvia Szabo, a declarat că pasagerii microbuzului sunt cetățeni români. Patru dintre ei au suferit leziuni grave, iar 11 au fost răniți ușor în accident, toți fiind transportați la spitale din zonă pentru îngrijiri medicale.

Elevii din Gherla se aflau în excursie.

sursa:dej24.roacc-ungaria1

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.