Viteza ucide și în Bârsana! Mort la 21 de ani, în urma unui accident provocat din teribilism! Pasagerul din dreapta, în vârstă de numai 19 ani, grav rănit

accident_06427600Neadaptarea vitezei la condiţiile de drum a fost cauza unui eveniment rutier ce s-a soldat cu decesul conducătorului auto şi rănirea unui pasager. Ieri, 2 noiembrie, în jurul orei 16.00, un tânăr de 21 de ani, din Bârsana, care nu deţine permis, a condus un autoturism cu volan pe partea dreaptă, pe DJ 185, în direcţia Văleni – Bârsana. Într-o curbă la stânga nu a adaptat viteza la condiţiile de drum, a intrat în coliziune frontală cu un parapet din beton de pe podul peste râul Iza, după care s-a răsturnat de mai multe ori. În urma impactului, conducătorul auto a decedat, iar pasagerul de pe bancheta stânga faţă, un tânăr de 19 ani, din Bârsana, a suferit leziuni corporale şi a fost transportat la spital. Cei doi nu purtau centura de siguranţă. Poliţiştii continuă cercetările, urmând ca la finalizarea acestora să propună măsuri.

Semnale de alarmă trase de polițiști care vizează șoferii inconștienți!

Poliţiştii maramureşeni acţionează zilnic pe arterele de circulaţie din judeţ pentru identificarea şi tragerea la răspundere a celor care nu respectă normele legale privind viteza de deplasare pe drumurile publice. Ei reamintesc cetăţenilor că fiecare participant la trafic, prin comportamentul adoptat, influenţează gradul de siguranţă rutieră.

Şoferii care circulă cu viteză excesivă sau neadaptată la condiţiile de drum, fără să deţină permis sau se urcă la volan, chiar dacă se afla sub influenţa băuturilor alcoolice, pun în pericol atât viaţa şi integritatea lor corporală, cât şi a celorlalte persoane care se deplasează regulamentar pe drumurile publice.

Foto: Arhiva

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.