Viteza UCIDE!!! Şofer mort, după ce a intrat violent sub remorca unui TIR VIDEO

Sfârşit tragic pentru un tânăr de 27 de ani. A intrat cu viteză într-o curbă, a pierdut controlul maşinii şi s-a oprit sub un tir.

Tragedia s-a produs pe drumul dintre Piteşti şi Râmnicu Vâlcea, informează România TV. Într-o curbă, şoferul a pierdut controlul volanului şi a ajuns pe contrasens unde s-a oprit sub un tir.

„Am franat cat am putut. A venit de acolo tare. Am pus frana, se vede si am oprit. Sub tir a oprit. Cand m-am dus sa-l scot, n-am mai putut. Nici centura n-a avut-o pusa”, a povestit şoferul TIR-ului.

„Într-o curba la dreapta, nu a adaptat viteza la conditiile de drum si a intrat in remorca unui tir. În urma impactului, şoferul de 27 de ani a murit pe loc”, a declarat un reprezentant al Poliţiei Rutiere.

Şoferul a fost scos cu greu dintre fiarele contorsionate ale maşinii. „Intervenţia a fost dificila, soferul a fost gasit incarcerat cand am sosit noi, soferul era decedat. Şoferul nu a avut nicio sansa”, a spus un reprezentant ISU.

DN7 este una dintre cele mai tranzitate dar şi periculoase şosele din România, iar cele mai multe accidente se petrec din cauza şoferilor care nu respectă limita de viteză.accident

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.