Vizita oficială a reprezentanților Ambasadei Ucrainei în România!

Ionel Bogdan, președinte CJ Maramureș, împreună cu prefectul Vlad Duruș și subprefectul Enikö-Erzsébet Krizsanovszk, au primit astăzi vizita oficială a reprezentanților Ambasadei Ucrainei în România – însărcinatul cu afaceri, Paun Rohovei, și secretarii Amabsadei Ucrainei, Pavlo Nekrasov și Petro Stoian.

Consolidarea unei bune colaborări între România și Ucraina va avea un impact benefic asupra relațiilor economice, în dezvoltarea învățământului ucrainean în România, în dezvoltarea de proiecte culturale, precum și în protejarea minorităților ucrainene din România.

Unul dintre obiectivele principale pentru dezvoltarea Maramureșului îl reprezintă realizarea podului peste Tisa. Acest proiect transfrontalier va facilita trecerea graniței, va aduce beneficii enorme în domeniul logisticii și implicit a comerțului.

Ionel Bogdan, președinte CJ Maramureș: ”Mă bucur să văd că avem deschidere din partea Ucrainei și că își doresc să consolidăm o relație de colaborare cât mai eficientă.

Cultura și tradiția, economia, învățământul, precum și relațiile interumane sunt principalele domenii pe care le vom îmbunătăți, construind proiecte durabile și de dezvoltare atât pentru județul Maramureș, cât și pentru Ucraina.”

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.