Vizita reprezentanților Agenției ONU pentru Refugiați (UNHCR) la AJOFM Maramureș

Vizita reprezentanților Agenției ONU pentru Refugiați (UNHCR) la AJOFM Maramureș

La întâlnire a participat directorul executiv, Oana Oșanu, Ada Marc, consilier monitorizare proiecte și Alina Pop, director executiv YMCA România.
Discuțiile purtate au vizat, în principal, înțelegerea acțiunilor întreprinse de AJOFM Maramureș pentru a facilita accesul pe piața muncii a ucrainenilor stabiliți temporar în județul nostru, acțiuni realizate cu succes cu sprijinul ONG-urilor și instituțiilor publice locale.
„Ieri, 30 septembrie 2022, vizita reprezentanților Înaltului Comisariat al Naţiunilor Unite pentru Refugiați (UNHCR) la sediul AJOFM Maramureș ne-a onorat și a deschis noi oportunități de cooperare cu scopul de a găsi cele mai bune soluții pentru o cât mai bună integrare a refugiaților ucraineni. Le mulțumim distinșilor delegați UNHCR, Domnul CHRISTIAN RENSON, responsabil cu mijloacele de subzistență și incluziunea economică, Doamna RETNO ADRIANI, responsabil programe și Domnul SHERIF SHARKAWY, reprezentant UNHCR Suceava pentru această vizită și discuție constructivă.”, a transmis directorul executiv, Oana Oșanu

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.