Vlad Pârjol a fost desemnat președinte al Ligii Elevilor Social Democrați Maramureș

liga elevi PSDMiercuri, 28 octombrie 2015, la sediul județean al PSD Maramureș a avut loc ședința de constituire a Ligii Elevilor Social Democrați Maramures, unde a participat un număr de aproximativ 40 de elevi din Baia Mare și împrejurimi. La ședința au luat parte, din calitatea de invitați, liderul județean al PSD Maramureș, Gabriel Zetea, președintele TSD Maramureș, Cosmin Butuza, președintele TSD Baia Mare, Ciprian Bogdan și vicepreședintele TSD Maramureș, Florin Bratu.

În urma votului s-a stabilit ca Biroul de Conducere al Ligii Elevilor Social Democrați să fie condus de băimăreanul Vlad Pârjol, care a fost desemnat președinte, prin opțiunea tuturor celor prezenți. Acesta va fi secondat de elevul din Sighetu Marmației, Cătălin Bizău, care deține funcția de președinte executiv, în timp ce poziția de secretar al Ligii Elevilor Social Democrați a revenit Roxanei Talpoș, din Seini. Vicepreședinții Ligii Elevilor Social Democrați sunt Oana Pop, Lavinia Maria (Baia Mare) și Sebastian Andreica din Vișeu de Sus.

Pentru funcțiile de membrii în Biroului de Conducere al Ligii Elevilor  au fost desemnați Alexandra Turda și Crina Gheorghei din Sighetu Marmației, Norbert Cerneștean și Nicolae Varga din Baia Mare, Alin Lupuți și Adrian Mezei din Șomcuta Mare, Alexandra Todincă din Seini și Georgeta Didi din Baia Sprie.

Președintele TSD Maramureș, Cosmin Butuza, cel căruia îi va reveni sarcina de a seconda și Liga Elevilor Social Democrați a arătat că întâlnirea a fost una interesantă, dat fiind faptul că, mulți dintre elevi au luat pentru prima oară contact direct cu politica.

”A fost o primă întâlnire de cunoaștere și acomodare. Dintre elevii prezenți și doritori să facă parte din Liga Elevilor Social Democrați, mai puțin de un sfert au luat contact direct cu politica până acum. Am remarcat, însă, cu surprindere și încântare, dorința lor de implicare. Implicare nu atât în viața politică, cât în viața socială a județului. Am întâlnit tineri care doresc să aducă o schimbare și sunt dispuși să se implice totalmente pentru a reuși.

Atât eu, cât și președintele PSD Maramureș, Gabriel Zetea, alături de președintele TSD Baia Mare, Ciprian Bogdan le-am transmis faptul că elanul tinereții este cel care te poate ajuta să reușești în viață, când într-adevăr îți dorești acest lucru. Le-am arătat că tinerii au o șansă de a accede pe poziții râvnite atât în administrația locală, cât și în cea județeană, însă pot reuși la fel de bine și în mediul privat. Este importantă implicarea într-un proiect și determinarea. A fost o primă întâlnire benefică pentru toate părțile implicate, iar acum vor trece efectiv la treabă. Elevii Ligii Social Democrate de azi sunt viitorul PSD de mâine”, a declarat președintele TSD Maramureș, Cosmin Butuza.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.