Volei – Shawn Sangrey, la primul antrenament cu Ştiinţa Explorări

Americanul Shawn Sangrey este ultimul jucător transferat de Ştiinţa Explorări în această vară. Sangrey este hotărât să se integreze cât mai repede în echipă, mai ales că l-a regăsit la Explorări pe John Klanak, cu care a mai jucat în echipa Universităţii din Ohio.

Shawn Sangrey (Ştiinţa Explorări): Am jucat cu John Klanac în timpul facultăţii şi m-am înţeles bine cu el în echipă. M-am întâlnit cu ceilalţi colegi ieri şi azi şi sunt foarte amabili. De asemenea sunt profesionişti, la fel ca întrenorul nostru, şi împreună vom câştiga. Mă aştept să câştigăm multe meciuri şi, dacă se poate, să câştigăm chiar campionatul anul acesta. Acesta a fost întotdeauna ţelul meu. Vreau să ajut echipa să progreseze şi să aduc un plus de energie în cadrul lotului.

Marius Botea (antrenor principal Ştiinţa Explorări): Este un jucător de care aveam nevoie, ca şi o alternativă la postul de fals, unde îl aveam doar pe Veber. Eu cred şi sper, după informaţiile pe care le avem despre el, să ne ajute în noul sezon.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.