Vrei să afli cine te-a şters de pe Facebook? Cu un singur click poţi afla!

Pentru că Facebook nu îţi permite să ţii o evidenţă strictă legată de cei care te-au şters de pe Facebook, există o aplicaţie dedicată care face acest lucru.

De-a lungul anilor, deşi Facebook a beneficiat de numeroase actualizări de funcţionalitate, există în continuare câteva informaţii pe care nu vi le pune la dispoziţie. De exemplu, e foarte probabil ca niciodată să nu aflaţi cine v-a vizitat pagina de profil în ultima săptămână sau ultimul an. De asemenea, nu există un mod simplu pentru a afla dacă cineva v-a şters de la prieteni. Singura metodă era să vizitaţi pagina de Facebook a tuturor contactelor voastre şi să aflaţi cu surprindere că butonul marcat Friends s-a schimbat în Add Friend.

Din fericire, dacă aţi dezvoltat o curiozitate pentru acest aspect al vieţii voastre sociale virtuale, există o aplicaţie cu un nume foarte sugestiv menită să vă răspundă la toate întrebările. ,,Who Deleted Me for Facebook” sau ,,Cine m-a şters pentru Facebook” vă ajută să ţineţi o evidenţă strictă vizavi de persoanele care sunt prietene cu voi pe Facebook dar, mai ales, care au fost odată dar au decis să vă elimine din lista de contacte.

Vezi de unde poti descarca aplicatia prin care vezi cine te-a sters de pe facebook si cum sa o folosesti

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.