Vreme caldă pentru această perioadă. Ce temperaturi sunt așteptate astăzi în Maramureș?

Vremea a fost frumoasa si calda in cursul zilei. Cerul a fost variabil la senin. Vantul a suflat in general slab. Temperaturile maxime au fost cuprinse intre 10 grade la Targu Lapus si 13 grade la Sighetu Marmatiei. Cel mai rece a fost noaptea trecuta si in aceasta dimineata la Targu Lapus -4 grade. Stratul de zapada masoara pana la 45 cm la statia meteo Iezer, 16 cm la Cavnic, 7 cm in Pasul Gutai si la Baiut.

Carosabilul sectoarelor de drumuri publice este curat si umed in zona de munte, respectiv curat si partial in rest. Angajatii sectiei de drumuri nationale au intervenit cu sase utilaje si au raspandit 11 tone de material antiderapant pe DN18. Cerul este partial acoperit, vantul sufla slab, la moderat. Izolat, in zonele joase se semnaleaza ceata.

Vremea va fi frumoasa si deosebit de calda astazi in judet. Cerul va fi variabil. In zonele joase, dimineata si noaptea izolat, se va semnala ceata. Vantul va sufla in general slab. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 8 si 12 grade, iar cele minime intre -2 si 1 grad.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.