Vreme caldă și temperaturi de primăvară în Maramureș

Vremea a fost deosebit de calda si frumoasa. Cerul a fost mai mult senin. Vantul a suflat in general slab. Temperaturile maxime au fost de 15 grade la Ocna Sugatag si 18 grade la Sighetu Marmatiei, Baia Mare, Targu Lapus.

Izolat, s-a semnalat ceata. Cel mai rece a fost noaptea trecuta si in aceasta dimineata la Targu Lapus 0 grade. Stratul de zapada masoara pana la 42 cm la statia meteo Iezer. Carosabilul sectoarelor de drumuri publice din judet este curat si uscat. In zona de munte sunt sectoare de drum care au carosabilul curat si partial umed.

Angajatii sectiei de drumuri nationale au actionat cu doua utilaje si au raspandit trei tone de material antiderapant pe DN 18 si DN 17C. Cerul este acoperit, vantul prezinta intensificari temporare in zona de munte. Vizibilitatea in trafic este buna. Vremea se raceste astazi in judet fata de zilele precedente.

Trecator va ploua. In zona de munte precipitatiile vor fi mixte, sub forma de lapovita si ninsoare, iar la peste 1500 de metri vor predomina ninsorile. Vantul va sufla cu viteze de 45-55 km/h in zona de munte. Temperaturile vor avea valori maxime cuprinse intre 4 si 8 grade, iar cele minime intre -2 grade si 0 grade.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.