Vreme deosebit de rece în Maramureş

Vremea a fost rece in cursul zilei, local geroasa la inceputul intervalului. Cerul a fost temporar noros. Local a nins slab, cantitatea maxima de precipitatii inregistrata a fost de 1.2 l/mp la Baraj Firiza. Vantul a suflat in general slab, cu intensificari pe creste. Temperatura maxima a fost cuprinsa intre -6 grade laOcna Sugatag si -2 grade la Sighetu Marmatiei. Cel mai rece a fost noaptea trecuta si in aceasta dimineata la statia meteo Iezer -18 grade, -9 grade la Ocna Sugatag si Cavnic, – 8 grade la Targu Lapus, – 7 grade in Baia Mare si Sighetu Marmatiei. Stratul de zapada masoara pana la 55 cm la statia meteo Iezer, 18 cm la Targu Lapus, 17 cm in Baia Mare, 9 cm la Sighetu Marmatiei, 3 cm la Ocna Sugatag.

Carosabilul sectoarelor de drumuri nationale este curat si umed, cu exceptia DN 18, in Pasul Prislop, unde intre km 160 si km 180 se gaseste un strat de zapada framantata ce masoara pana la 1 cm. Angajatii sectiei de drumuri nationale au intervenit cu noua utilaje si au raspandit 71.5 t material antiderapant pe DN18. Cerul este acoperit, fulguieste in judet. Vizibilitatea in trafic este buna.

Vremea va fi si astazi in judet deosebit de rece, geroasa dimineata si noaptea. Cerul va fi temporar noros. Izolat va fulgui. Vantul va sufla slab la moderat cu unele intensificari in zona montana inalta, unde va spulbera zapada. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre -8 si -6 grade, iar cele minime intre -16 si -14 grade. Local se va semnala ghetus.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.