Vreme frumoasă, dar rece pentru Maramureș

Vremea a fost in general frumoasa dar rece dimineata si noaptea. Cerul a fost variabil, cu innorari temporare in cursul serii si al noptii cand in zona montana inalta a nins slab. Vantul a suflat slab la moderat, cu unele intensificari in zona montana inalta de pana la 50 km/h, la statia meteo Iezer. Temperaturile maxime au fost cuprinse intre 6 grade la Targu Lapus si 8 grade la Baia Mare, Sighetu Marmatiei.

Carosabilul sectoarelor de drumuri publice este curat si uscat, cu exceptia DN18, sector Viseu de Sus, Borsa care este curat si umed. Angajatii sectiei de drumuri nationale au intervenit cu sapte utilaje si au raspandit 44 tone de material antiderapant pe DN18 (Viseu, Borsa). Cerul este partial acoperit in zona de munte si senin in rest. Cel mai rece a fost noaptea trecuta si in aceasta dimineata la statia meteo Iezer -13 grade, Ocna Sugatag si Cavnic -5 grade, -4 grade la Targu Lapus, Baia Mare si Sighetu Marmatiei. Stratul de zapada masura pana la 63 cm la statia meteo Iezer.

Vremea va fi in general frumoasa, dar rece dimineata si noaptea. Cerul va fi variabil, temporar noros in cursul noptii cand pe arii restranse, indeosebi la munte, va ninge slab. Vantul va sufla slab la moderat. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 4 si 8 grade, iar cele minime intre -6 si -3 grade.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.