Vreme frumoasă și caldă în Maramureș.

Vremea a fost frumoasa si calda. Cerul a fost mai mult senin. Vantul a suflat slab la moderat. Temperaturile maxime au fost cuprinse intre 9 grade la Ocna Sugatag, Baia Mare si 11 grade la Sighetu Marmatiei. Cel mai rece a fost noaptea trecuta si in aceasta dimineata la Targu Lapus -5 grade, -4 grade Cavnic, -3 grade in Baia Mare si Sighetu Marmatiei.-2 grade Ocna Sugatag. Stratul de zapada masoara pana la 50 cm la statia meteo Iezer.

Carosabilul sectoarelor de drumuri publice este curat si partial umed in zona inalta de munte, respectiv curat și uscat in rest. Cerul este senin, vantul prezinta intensificari temporare pe creste. Vizibilitatea in trafic este buna.

Vremea va fi predominant frumoasa si calda in cursul zilei. Cerul va fi variabil la senin. Vantul va sufla slab, la moderat cu unele intensificari pe crestele montane inalte. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 10 si 13 grade, iar cele minime intre -3 si 1 grad. Dimineata si noaptea pe arii restranse, in zonele joase, se va semnala ceata.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.