Vreme frumoasă și caldă în Maramureș

Vremea a fost frumoasa si calda in cursul zilei. Cerul a fost mai mult senin. Vantul a suflat in general slab. Temperaturile maxime au fost cuprinse intre 8 grade la Targu Lapus si 12 grade la Sighetu Marmatiei. Cel mai rece a fost noaptea trecuta si in aceasta dimineata la Targu Lapus -5 grade. Straul de zapada masoara pana la 50 cm la statia meteo Iezer, 17 cm la Cavnic, 8 cm in Pasul Gutai, 7 cm la Baiut, 1 cm la Targu Lapus.

Carosabilul sectoarelor de drumuri publice este curat si partial uscat in zona de munte, respectiv curat si umed in rest. Angajatii sectiei de drumuri nationale au intervenit cu patru utilaje si s-au raspandit opt tone material antiderapant pe DN 18. Cerul este senin, vantul sufla slab, la moderat, cu intensificari temporare pe creste. Izolat, in zonele joase se semnaleaza ceata.

Vremea va fi frumoasa si calda, indeosebi la deal si la munte astazi in judet. Cerul va fi variabil la senin. Vantul va sufla in general slab. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 11 si 13 grade, iar cele minime intre -3 si 1 grad. Dimineata si noaptea, izolat, in zonele joase, se va semnala ceata.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.