Vreme la extreme în perioada 9 – 15 iulie! Vezi care sunt zonele afectate

Meteorologii ANM au anunțat prognoza meteo pentru săptămâna viitoare. Vremea în săptămâna 9 – 15 iulie va fi la extreme: când ploioasă, când extrem de călduroasă, cu temperaturi mari. Ploile abundente și riscul de inundații severe nu se vor opri până la mijlocul săptămânii viitoare, când vremea se va ameliora. Vezi prognoza meteo ANM pe regiuni pentru săptămâna viitoare 8 – 15 iulie 2018.

Prognoza meteo săptămâna viitoare 9 – 15 IULIE BANAT

Variațiile de temperaturi vor fi nesemnificative astfel că, pe parcursul intervalului 09 -15 iulie, media temperaturilor minime se va menține în jurul a 16 grade. Probabilitatea de apariție a ploilor va fi ridicată în perioada 05- 15 iulie.

Prognoza meteo săptămâna viitoare 9 – 15 IULIE CRIŞANA

În intervalul 07 – 11 iulie variațiile de temperatură nu vor fi notabile de la o zi la alta, urmând astfel ca media temperaturilor maxime să se mențină în jurul a 27…28 de grade. În perioada imediat următoare, între 12 și 15 iulie, temperaturile maxime vor crește ușor de la o zi la alta, atingând în ultimele zile ale celei de-a doua săptămâni de prognoză, în medie, 30 de grade. Până în data de 15 iulie, variațiile vor fi nesemnificative, minimele menținându-se în jurul mediei de 15 grade. Probabilitatea de apariție a ploilor va fi ridicată în intervalul 06- 15 iulie.

Prognoza meteo săptămâna viitoare 9 – 15 IULIE TRANSILVANIA

În perioada 07- 11 iulie, temperaturile maxime se vor menține în jurul mediei de 26 de grade. Din 12 iulie maximele vor crește ușor și treptat, atingând la sfârșitul intervalului de prognoză în medie 28…29 de grade. În ceea ce privește regimul nocturn, acesta va urma un parcurs similar cu cel al maximelor, astfel minimele vor crește până la medii de 14 grade în data de 07 iulie, pornind de la 8 grade în primele zile ale intervalului, pentru ca ulterior, până la finalul celei dea doua săptămâni, variațiile să nu fie notabile, urmând ca temperaturile minime să se mențină în jurul a 13…14 grade, în medie. Probabilitatea de apariție a ploilor va fi ridicată în intervalul 06 – 15 iulie.

Prognoza meteo săptămâna viitoare 9 – 15 IULIE MARAMUREȘ

În prima săptămână, temperaturile diurne vor crește treptat până spre valori medii de 28 de grade în data de 06 iulie, ulterior, în intervalul 09 – 11 iulie, maximele se vor menține în jurul a 27 de grade, pentru ca apoi, până spre sfârșitul celei de-a doua săptămâni de prognoză, să urce spre o valoare medie de 29 de grade. Minimele vor fi în creștere până în data de 07 iulie, pornind de la o medie de 9 grade în 02 iulie, apoi până la sfârșitul intervalului se vor menține în jurul valorii de 14 grade. Probabilitatea de apariție a ploilor va fi ridicată în perioada 05 -15 iulie.

Prognoza meteo săptămâna viitoare 9 – 15 IULIE MOLDOVA

În perioada 07 -09 iulie temperaturile diurne vor scădea ușor spre valori medii de 26…27 grade, apoi până la sfârșitul celei de-a doua săptămâni, variațiile de la o zi la alta vor fi nesemnificative, media maximelor urmând a se situa în jurul a 28 de grade. Minimele vor avea un parcurs similar cu cel al maximelor, acestea urmând a crește de la o medie de 10 grade în prima zi a intervalului, spre 16 grade în data de 07 iulie, valoare ce va fi reprezentativă pentru perioada 09 -15 iulie. Probabilitatea de apariție a ploilor va fi ridicată în intervalul 06 – 15 iulie, însă în restul intervalului se mențin condițiile ca trecător să plouă pe spații mici.

Prognoza meteo săptămâna viitoare 9 – 15 IULIE DOBROGEA

În prima săptămână a intervalului, valorile termice diurne vor crește ușor și treptat, de la 24 grade, în data de 02 iulie, spre 28 de grade, în 06 iulie. Ulterior acestei date și până spre sfârșitul celei de-a doua săptămâni, variațiile de la o zi la alta vor fi nesemnificative, astfel că media temperaturii maxime va fi de 27…28 de grade. Regimul nocturn va avea un parcurs similar cu cel diurn, urmând astfel ca temperaturile minime să crească treptat de la medii de 14 grade în prima zi a intervalului, spre valori de 18…19 grade în data de 07 iulie. Până la sfârșitul celei de-a doua săptămâni nu vor exista variații notabile, media temperaturilor nocturne fiind de 19 grade. Probabilitatea de apariție a ploilor va fi ridicată în perioada 03- 05 iulie, apoi între 06 și 12 iulie

Prognoza meteo săptămâna viitoare 9 – 15 IULIE MUNTENIA

Maximele vor scădea ușor spre o medie de 27…28 de grade în 09 iulie, apoi vor crește din nou ușor, până la sfârșitul celei de-a doua săptămâni, până spre valori de 30…31 de grade. Temperaturile minime vor crește de la valori medii de 12 grade în prima zi a intervalului, până spre 16 grade în 07 iulie, apoi, până la sfârșitul intervalului (15 iulie), variațiile vor fi nesemnificative. Probabilitatea de apariție a ploilor va fi ridicată în perioada 06-12 iulie, iar în restul intervalului vor condiții ca trecător să plouă slab.

Prognoza meteo săptămâna viitoare 9 – 15 IULIE OLTENIA

După data de 06 iulie, mediile temperaturilor maxime diurne vor scădea până spre 27 de grade în data de 08 iulie, apoi vor crește din nou, ușor, de la o zi la alta, până spre sfârșitul celei de-a doua săptămâni, spre 30…31 de grade. Regimul nocturn va urma un parcurs similar cu cel al maximelor, astfel, minimele vor crește treptat până la o medie de 17 grade în data de 07 iulie, pornind de la 12 grade în prima zi a intervalului, apoi nu vor fi variații notabile, temperaturile minime menținându-se în jurul valorii medii de 17 grade. Probabilitatea de apariție a ploilor va fi ridicată în perioada 06 -12 iulie

Prognoza meteo săptămâna viitoare 9 – 15 IULIE LA MUNTE

Până la sfârșitul celei de-a doua săptămâni, variațiile de la o zi la alta vor fi nesemnificative, urmând ca în perioada 09 -15 iulie temperaturile maxime să se mențină în jurul valorii medii de 19 grade. Minimele vor crește până spre valori medii de 10 grade în 07 iulie, apoi, până la sfârșitul intervalului variațiile nu vor fi notabile, urmând ca în perioada 08 -15 iulie media temperaturilor minime să se mențină în jurul a 10 grade. Probabilitatea de apariție a ploilor va fi ridicată în perioada 06 – 15 iulie, însă și în restul intervalului vor fi posibile ploi izolate.sursa:a1.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.