Vreme rece pentru această perioadă. Ce temperaturi vor indica termometrele pentru Maramureș?

Vremea a fost in general frumoasa, dar rece dimineata si noaptea. Cerul a fost variabil, cu unele innorari in cursul noptii cand izolat, in zona montana inalta, a nins slab. Vantul a suflat slab la moderat, cu intensificari trecatoare in zona montana inalta de pana la 47 km/h, la statia meteo Iezer. Temperaturile maxime au fost cuprinse intre 5 grade la Targu Lapus si 7 grade la Baia Mare, Ocna Sugatag, Sighetu Marmatiei. Cel mai rece a fost noaptea trecuta si in aceasta dimineata la statia meteo Iezer -10 grade, Baia Mare -5 grade, Targu Lapus si Cavnic -4 grade. Stratul de zapada masoara pana la 64 cm la statia meteo Iezer.

Carosabilul sectoarelor de drumuri publice este curat si partial umed in zona de munte, respectiv curat si uscat in rest. Angajatii sectiei de drumuri nationale au intervenit cu doua utilaje si au imprastiat 12 tone de material antiderapant pe DN18 ( la Viseu de Sus si Borsa). Cerul este acoperit, ninge slab in zona inalta de munte. Vantul prezinta intensificari temporare de pana la 30 km/h in zona inalta de munte. Vizibilitatea este redusa in trafic, de ceata, sub 150 de metri, pe DN18, in Pasul Prislop.

Vremea va fi usor mai rece decat normalul termic al perioadei. Cerul va fi variabil, mai mult noros ziua si in prima parte a noptii, cand local, vor cadea precipitatii predominant sub forma de ninsoare, iar la munte, pe arii relativ extinse va ninge. Vantul va sufla slab la moderat. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 3 si 6 grade, iar cele minime intre -6 si -3 grade.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.