VREMEA, AVERTISMENT! Un FENOMEN METEO RAR lovește România

VREMEA, AVERTISMENT! Un FENOMEN METEO RAR lovește România

Vremea se anunță extrem de frumoasă în toată România. În Capitală, temperaturile sunt în creștere, dar scad brusc la munte.

Conform vremea.ro, Joi, vremea se va răci în toată țara. Precipitațiile se vor semnala mai ales ăn zona montană, sub formă de ploaie, dar și lapoviță și ninsoare la altitudini mai mari de 2000 de metri. Vântul va avea o intensitate pternică în nord-estul țării și slab până la moderat. Ka prânz, maximele termice vor urca până spre 13-18 grade în Transilvania, Maramureș, Banat și Crișana, 18-23 de grade în Oltenia, Muntenia și Dobrogea și 14-19 grade în Moldova, cu cele mai ridicate valori așteptate a se înregistra în extremitatea sudică a regiunii.

În București, tempertaurile sunt în creștere. Maximele termice se vor încadra între 21°C și 7°C. Vântul bate slab cu o viteză de 10 şi 15 km/h. Nu sunt anunțate ploi. Valorile termice cresc în București pe parcursul întregii săptămâni, iar vremea se va menține frumoasă inclusiv pe parcursul săptămânii viitoare.sursa:evz.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.