Vremea rea loveşte România. Vezi prognoza meteo până la jumătatea lui NOIEMBRIE

Vremea rea loveşte România. Vezi prognoza meteo până la jumătatea lui NOIEMBRIE

Administraţia Naţională de Meteorologie a emis prognoza meteo pentru intervalul 15 octombrie – 12 noiembrie 2018. Află, din materialul următor, cat mai ţin episoadele de vreme cu temperaturi de primăvară şi când încep ploile.

Săptămâna 15.10.2018 – 22.10.2018

Temperatura aerului va avea valori mai ridicate decât normele climatologice ale săptămânii în toate regiunile. Regimul pluviometric va fi deficitar la nivelul întregii țări, cu un deficit mai pronunțat în regiunile nordice.

Săptămâna 22.10.2018 – 29.10.2018

Temperatura aerului este posibil să aibă valori apropiate de normalul termic al perioadei în regiunile sudice și estice și să fie mai coborâte decât acestea în restul teritoriului. Cantitățile de precipitații vor fi în general apropiate de cele normale pentru această săptămână, cu excepția regiunilor estice și a zonei montane, unde acestea vor fi ușor excedentare.

Săptămâna 29.10.2018 – 05.11.2018

Valorile temperaturii aerului se vor situa în jurul mediilor climatologice în cea mai mare parte a țării, cu posibilitatea unor valori ușor mai ridicate în estul și sud-estul țării. Regimul pluviometric se va situa în jurul celui normal pentru această perioadă la nivelul întregii țări.

Săptămâna 05.11.2018 – 12.11.2018

Temperaturile medii vor fi apropiate de cele normale climatologic pentru această dată. Precipitațiile estimate a se înregistra în acest interval la nivelul întregii țări se vor apropia de cele specifice perioadei.sursa:realitatea.net

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.