Vremea se încălzește din nou

 

Vremea a fost inchisa. Pe arii extinse, in cursul zilei, au cazut precipitatii mixte. In zona montana inalta a nins. Cantitatea maxima de apa inregistrata a fost de 9.2 l/mp la Cavnic. Vantul a suflat in general slab. Temperaturile maximeau fost de 3 grade la Ocna Sugatag, Sighetu Marmatiei, Tg. Lapus si 4 grade la Baia Mare. In zona montana inalta si izolat in zonele joase s-a semnalat ceata. Cel mai rece a fost noaptea trecuta si in aceasta dimineata la statia meteo Iezer -3 grade, Cavnic si Targu Lapus -2 grade, 0 grade in Baia Mare si la Ocna Sugatag. Stratul de zapada masura pana la 41 cm la statia meteo Iezer, 4 cm la Targu Lapus, 3 cm la Ocna Sugatag, 2 cm la Sighetu Marmatiei.

Carosabilul sectoarelor de drumuri publice este curat si umed, cu exceptia DN18, in Pasul Gutai, intre km 160 si km 180 se gaseste pe partea carosabila un strat de zapada framantata care masoara pana la 1 cm. Angajatii sectiei de drumuri nationale au intervenit cu 10 utilaje si au raspandit 51 tone de material antiderapant. Cerul este acoperit fulguieste in Pasul Prislop. Vantul prezinta intensificari temporare pe creste. In zonele joase se semnaleaza ceata, iar vizibilitatea este redusa in trafic sub 150 de metri.

Vremea va fi calda pentru aceasta perioada in judet. Cerul va fi temporar noros. Local indeosebi in cursul zilei, va ploua slab. La munte, vor fi precipitatii mixte. Vantul va sufla slab la moderat, cu intensificari in zona mntana inalta unde va spulbera zapada. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 4 si 6 grade, iar cele minime intre 0 si 3 grade. Izolat se
va semnala ceata.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.