Vrei să știi cine ți-a vizitat profilul de Facebook? Singura metodă prin care poți afla TOPUL în câteva secunde

Desi s-au discutat mult despre asta, iar anumite parti au ajuns la concluzia ca nu poti vedea cine ti-a vizitat profilul de Facebook, exista totusi o solutie! Iata ce pasi trebuie sa urmezi ca sa afli cine iti viziteaza profilul de Facebook cel mai des!

VEZI:O ofertă de nerefuzat. Paşte exotic in Sri Lanka – Plecare: 25 aprilie – 7 nopti / 9 zile

Atentie! Acest truc funtioneaza doar pentru Internet Explorer, Mozilla sau Google Chrome.

1. Du-te pe pagina profilului tau, pe zona gri din stanga Timeline-ului si apasa click dreapta, alegand apoi optiunea “View Page Source”. Iti va aparea o noua fereastra, in care vei vedea o insiruire haotica de litere si cifre – nu te speria, nu trebuie sa stii cod HTML!

2. Apasa CTRL + F (functia “find” in browser) si scrie: “InitialChatFriendsList” (fara ghilimele). Iti va aparea o alta insiruire, de data aceasta de numere. Acelea sunt codurile atribuite profilelor de Facebook ale prietenilor care iti viziteaza pagina.

3. Copiaza un numar (fara -0, -1, -2 sau -3 de la sfarsit, daca exista, si fara ghilimele) si du-te in fereastra cu profilul tau. Inlocuieste numele de profil cu numarul respectiv, si vei fi imediat redirectionata catre pagina prietenului in cauza, scrie divahair.ro. Codurile respective sunt puse in ordinea descrescatoare a vizitelor facute pe profilul tau, asa ca primul va fi al persoanei care iti urmareste cel mai des pagina, iar ultimul al persoanei care se uita cel mai rar la profilul tau (de exemplu, s-a uitat o data si atat).

Loading...
loading...

4 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.