Week-end încărcat de competiții sportive! Meciurile de fotbal din Liga II, Liga III și Liga IV se desfășoară sub supravegherea jandarmilor maramureșeni!

fcmSâmbătă, 3 octombrie a.c.,  de la orele 11.00,  Stadionul „Viorel Mateianu” din Baia Mare, găzduieşte meciul de fotbal dintre echipele A.C.S. F.C.M. Baia Mare şi Chindia Târgovişte, din cadrul Ligii a II-a, Seria a II-a, etapa a VI-a. La această competiţie se preconizează participarea unui număr de 2.500 de spectatori. Sâmbătă, 3 octombrie a.c., între orele 15.00-17.00, jandarmi sigheteni vor asigura măsurile de ordine publică la meciul de fotbal dintre echipele A.C.S.M. Sighetu Marmaţiei şi A.C.S. Comuna Recea, din cadrul etapei a VI-a din Liga a III-a de fotbal. Competiţia se desfăşoară pe Stadionul „Solovan” din Sighetu Marmaţiei. La această competiţie se preconizează participarea unui număr de 1.200 de spectatori, din care aproximativ 50 de suporteri ai echipei oaspete.

Duminică, 4 octombrie a.c., jandarmii din cadrul Secţiei Vişeu de Sus vor fi prezenţi de la orele 15.00 la meciul de fotbal dintre echipele A.S. Iza Dragomireşti şi Avântul Bârsana, din cadrul etapei a VII-a a Ligii a IV-a ce se va disputa pe terenul de fotbal din localitatea Dragomireşti. Organizatorul estimează participarea a 150 de spectatori.

Foto: Arhiva

Loading...
loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.