WEEKEND DE FOC – Opt incendii în Maramureș în două zile

În weekend-ul care tocmai s-a încheiat, pompierii maramureșeni au intervenit pentru lichidarea a 8 incendii. Dintre acestea, 3 incendii au izbucnit la coșurile de fum ale unor locuințe din localitățile Borșa (2) și Săpânța (1). În toate cele trei cazuri a ars doar funinginea din coșul de evacuare a fumului.

Vineri, 29.11., pompierii Pichetului Târgu Lăpuș au lichidat un incendiu izbucnit la instalația de încălzirea a unui mijloc de transport. În urma incendiului a fost distrusă instalația de încălzire. Pompierii vișeuani au lichidat un incendiu în urma căruia au ars circa 50 kg de deșeuri menajere.

Sâmbătă, 30.11., într-o curte la Strâmtura, militarii Gărzii de Intervenție Bogdan Vodă au lichidat un incendiu în urma căruia au ars circa 200 de anvelope auto.

Ieri, 01.12, personalul Detașamentului Baia Mare a intervenit în cazul a două incendii. Primul incendiu a izbucnit la un cap tractor pe strada Fabricii din municipiul Baia Mare. Focul a distrus circa 40% din cabina TIR-ului. Cel de al doilea incendiu a avut loc în Lăschia, unde o afumătorie a fost cuprinsă de flăcări. Au ars circa 24 de metri pătrați din afumătorie, 7 metri cubi de lemn de foc și circa 60 kg de carne.

 

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.