WhatsApp are o nouă funcție – blocarea apelurilor necunoscute

Utilizatorii WhatsApp au acum la dispoziţie o opţiune prin care pot scăpă de apelurile audio nedorite. Practic, se pot seta apelurile necunoscute, al căror număr nu există în agendă, să fie blocate sau date pe silențios.

WhatsApp a introdus săptămâna aceasta o funcţie prin care pot fi blocate automat apelurile de la persoane necunoscute, al căror număr nu există în agenda de contacte.

Noua funcţie poate fi activată de la Settings – Privacy – Calls, unde trebuie activată opţiunea Silence Unknown Callers.

Cu această opţiunea activată, toate apelurile de la numere necunoscute vor fi automat blocate. Apelurile blocate astfel vor fi, totuşi, afişate în lista de apeluri, în caz că utilizatorul realizează că a pierdut un apel important.

WhatsApp lucrează intens la modernizarea aplicaţiei rămase în urma rivalilor din punct de vedere funcţional. Doar în ultima vreme au fost adăugate funcţii precum editarea mesajelor trimise, partajarea ecranului, conectarea mai multor iPhone-uri la acelaşi cont şi, nu în ultimul rând, noile canale publice de discuţii.sursa

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.