Wi-Fi, UCIGAȘUL tăcut din aproape … orice CASĂ

internetFără tehnologie nu se poate. Si, in aceste conditii, plătim tributul. Poate nici nu stim ce ni se trage de la tehnologia fără de care nu mai concepem viata.
Din cand in cand, mai razbat in publicatii de specialitate niste studii care trag un semnal de alarmă. Si, niste sfaturi despre cum ar trebui sa diminuăm efectele negative. Asadar, să fim precauti…

Conexiunea Wi-Fi este peste tot în jurul nostru, chiar și în locuri unde nu este neapărat necesară. Aceasta este potrivită pentru telefoane mobile, iar companiile de telefonie acordă instrucțiuni specifice pentru serviciile pe care le oferă, astfel încât acestea să nu pună sănătatea în pericol.

Cu toate acestea, lucrurile nu sunt atât de roz cum par. Crezi sau nu, Wi-Fi ne ucide încet fără nici un avertisment.

Dispozitivele Wireless, tabletele, telefoanele emit semnale WLAN,  unde electromagnetice care, din păcate, pot provoca pagube grave.

Cele mai multe persoane ignoră acest lucru, de obicei datorită lipsei de cunoștințe referitoare la această problemă. In timp, aceste semnale afectează organismul și funcțiile sale vitale. Agenția de sănătate britanică a efectuat un studiu în funcție de routerele folosite, privind efectele acestor dispozitive, care afectează atât sănătatea omului cât și a plantelor.

Astfel, expunerea Wi-Fi are următoarele consecințe pentru sănătate:
-oboseală cronică
-inflamații ale urechilor
-scăderea concentrației
-dureri severe de cap
-tulburări de somn

Este un fapt real, lumea modernă nu poate supraviețui fără tehnologie. Ce trebuie să faci este să știi cum să te protejezi de pericolele acestor dispozitive.
viralalternativenews.com oferă câteva sugestii despre modul de utilizare și cum să ne protejăm familia de semnalele WLAN:

-deconectați orice program de Wi-Fi înainte de a merge la culcare
-opriți Wi-Fi ori de câte ori nu aveți nevoie de ea
-înlocuiți wireless cu dispozitivele de cablu
-nu mențineți routerul dumneavoastră în bucătărie sau dormitor.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.