Wizz Air va introduce cursa Cluj-Napoca – Bucuresti

aeroport-cluj-napocaCompania aeriana low-cost Wizz Air va introduce, din luna iulie, cursa Cluj-Napoca – Bucuresti, cu o frecventa de sase zboruri pe saptamâna, pretul biletelor pornind de la 39 de lei, potrivit Mediafax.

Coordonatorul de comunicare al Wizz Air, Doug Oliver, a declarat, marti, la Cluj-Napoca, într-o conferinta de presa, ca noua ruta va fi introdusa din 22 iulie.

„Wizz Air introduce, din 22 iulie, cursa Cluj-Napoca – Bucuresti, cu o frecventa de sase zboruri pe saptamâna, mai putin sâmbata. Zborul va avea loc în cursul serii, de la ora 20.35 de la Cluj-Napoca spre Bucuresti, iar cel de retur, de la Bucuresti la Cluj-Napoca, va pleca la ora 21.55 de pe Otopeni. Preturile biletelor pornesc de la 39 de lei. Cluj-Napoca – Bucuresti este o ruta care se încadreaza în cresterea capacitatii pe care ne-o dorim sa o obtinem în 2016. România reprezinta o piata importanta pentru noi, de asemenea, noua cursa care va fi introdusa va fi una importanta pentru noi”, a spus Oliver.

Cursele vor fi operate de pe Aeroportul International „Avram Iancu” din Cluj-Napoca, respectiv Bucuresti – Otopeni.

Baza Wizz Air din Cluj-Napoca este deservita de cinci avioane, al saselea urmând sa fie introdus în luna iulie.

Directorul Aeroportului International „Avram Iancu”, David Ciceo, a declarat ca acest nou zbor va aduce beneficii pentru pasageri, „frecvente sporite si tarife de calatorie mai mici pe ruta Cluj-Napoca – Bucuresti”.

„Ne bucuram ca Wizz Air si-a respectat angajamentul facut fata de Aeroportul International Cluj si fata de judetul Cluj, odata cu lansarea primelor zboruri în anul 2007”, a spus Ciceo.

La nivel mondial, Wizz Air a transportat peste 19 milioane de pasageri în anul 2015 pe cele 400 de rute din 38 de tari. În România, compania a transportat 4,5 milioane de pasageri în cursul anului trecut, având o cota de piata de aproape 30 la suta.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.