YAMATO – The Drummers of Japan

YAMATO – The Drummers of Japan

Sunetul  tobelor  japoneze, ale Koto-ului și Shamisen-ului se aude din ce in ce mai aproape.

Vineri 9 noiembrie la ora 19:30  la Opera Națională Română Cluj-Napoca și duminică 11 noiembrie la ora 19:30 la Circul Metropolitan București vă invităm la întâlnirea cu emisarii culturii și spiritualității nipone. Japonia pentru mulți europeni rămâne – în veacul comunicațiilor fără frontiere – încă un mister. Concertul companiei YAMATO este o ”secțiune longitudinală” în esența acestei ”planete”: Japonia. Taiko-urile, tobele japoneze, au fascinat o lume. Energia degajată  de prestația artiștilor, ritmicitatea fără egal precum și sincronizarea divină reprezintă motivele care fac această minune artistică de neratat.

E greu de imaginat un alt recital în care forța samurailor și gingășia gheișelor se contopesc într-un show atât de… japonez și atât de… european. Costumele semnate de YAMAMOTO, noblețea cu care sunt purtate de artiști, spectacolul de lumini în sine  fac ca participarea la acest superb eveniment să devină un cadou primit din Țara Soarelui Răsare, o incursiune fără egal într-o altă lume.

Biletele se pot procura din rețelele entertix.ro (https://www.entertix.ro/evenimente?s=yamato), myticket.ro (https://www.myticket.ro/evenimente?s=yamato), librăriile Cărturești si hipermarketurile Carrefour.

YAMATO – „The Challengers Tour”

A World Never Seen Before!
A Music Never Heard Before!
Awaken All Your Senses!

https://www.youtube.com/watch?v=WAH299MIvpE

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.