YNGWIE MALMSTEEN SE VA INTOARCE IN ROMANIA

malmsteen07„Sunt foarte fericit!”, a declarat chitaristul organizatorilor dupa concertul sold out de la Sala Palatului!

Bucuresti, 15 mai  2015 Inovatorul metalului neoclasic, Yngwie Malmsteen, a oferit pe 13 mai 2015, la Sala Palatului, primul concert din Romania, un show sold out, care a fost inscris la categoria „singurul eveniment din Europa” al artistului suedez.

Multumesc foarte mult! A fost foarte bine, oameni minunati, calzi, si cu siguranta ma voi intoarce. Sunt foarte fericit! Ne vedem data viitoare!, a declarat zambind Yngwie Malmsteen.

Fara pretentii culinare exagerate, chiar comune am putea spune (chips-uri, ciocolata neagra, kit kat, salata de paste, sucuri dietetice si cafea din belsug), Yngwie Malmsteen si trupa sa s-au inhamat vreme de aproape 6 ore la soundcheck, ca totul sa iasa perfect, Inainte cu o zi, in dupa-amiaza in care a aterizat la Bucuresti, chitaristul a preferat sa se odihneasca foarte bine, pentru a oferi spectatorilor un concert pe masura asteptarilor.

German Quality Entertainment multumeste, in primul rand, TROOPER, pentru ca au acceptat sa urce pe scena avand in vedere ca nu au mai avut timp pentru sesiunea de soundcheck, limitandu-se la soundline si derularea concertului in conditii mai putin avantajoase.

Pe de alta parte, GQE multumeste foarte mult spectatorilor pentru rabdare si, mai ales, intelegere (Yngwie Malmsteen s-a razgandit in timpul concertului si a cerut sa oprim orice persoana care filmeaza sau face poze).

Un eveniment Yngwie Malmsteen care a inceput conform programului si a avut parte de multi decibeli, adrenalina, lumina rosie, fum, o parte din cele mai cunoscute piese ale artistului, un singur biss si un public extaziat.

Imediat dupa concert Yngwie Malmsteen si trupa s-au retras la hotel iar dimineata la ora 5 au coborat din camera, parasind linistiti Bucurestiul la ora 8,50!

 

Tracklist:      

Rising Force

Spellbound

Razor Eater

Damnation Game

Repent

Overture / From a Thousand  Cuts

Arpeggios

Seventh Sign

Never Die

Badinerie / Adagio / Far Beyond the Sun

Acoustic Paraphrase

Dreaming / Into Vallhala

Rarouque N’Roll / Masquerade

Trilogy / Guitar solo / Magic City

Fugue / Guitar solo / Drum solo

Heaven Tonight

Black Star / Cherokee Warrior

I’ll see the Light Tonight

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.