Zeci de bancnote false de 50 de lei au fost plasate în România!

Zeci de bancnote false, majoritatea de 50 de lei, au fost plasate de persoane necunoscute la mai mulți comercianți dintr-o piață din Sibiu.

Printre cei care s-au sesizat a fost o bătrânică care a vrut să-și cumpere de la un magazin de mâncare cu bani primiți de la clienți, iar acolo i s-a spus ca bancnota de 50 de lei este falsă, potrivit sibiu100.ro.

Oferta de nerefuzat: Hotel Barátság Hajdúszoboszló

„Nu i-am cunoscut maică, cum să-i cunosc că-s aproape la fel. Acum, când mi s-a explicat am văzut și eu că parcă sunt altfel. Ce să facem? Acum a fost poliția, sper că-i prinde”, a spus una dintre femeile păgubite.

Oferta de nerefuzat.Agentia Mara International Tour va propune un nou circuit: Portugalia- plecare cu avionul din Budapesta

Alți comercianți din piață au explicat: „Doamnă au umplut piața. Cel puțin 30 dintre noi am fost păcăliți. Erau bani de 50 de lei. În afara faptului că, în zona incoloră nu era imprimată cifra 50, ca la cei reali și că marginile erau de un galben portocaliu mai aprins, erau la fel. Același material, foarte greu să-ți dai seama, Mai ales la cum lucrăm noi. Și clienții trebuie să fie atenți la rest. Nu știm câte au fost împărțite.”

Poliștii sibieni s-au sesizat în acest caz și au început o anchetă.

Sursa: antena3.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.