Zeci de români sunt blocați în Grecia. Un om a murit după ce a fost luat de puhoaie .foto

Zeci de români sunt blocați în Grecia, fără apă și mâncare, din cauza inundațiilor masive. În Volos, drumurile au fost rupte, iar pompierii încearcă să ajungă la omenii complet izolați în acest moment. Un om a murit după ce a fost luat de puhoaie, iar portul Volos este complet sub ape.

În momentul de față, codul roșu pe care l-au emis meteorologii de aici din Grecia a fost prelungit cu încă 24 de ore. Ar fi trebut să se termine sau să se îmbunătățească un pic starea vremii undeva mâien dimineață, dar se pare că mai durează cel puțin până joi, din datele pe care le-au dat până acum meteorologii.

Drumurile de munte, în principiu, au fost închise, iar autoritățile avertizează permanent să nu fie folosite, pentru că e pericol să se producă alunecări de teren.

În orașul Volos au fost inundații masive. Portul este complet inundat, înțeleg, în momentul de față, și este portul care face legătura cu multe dintre insulele pe care românii le preferă pentru vacanțe. Este vorba despre Skiathos, Skopelos și altele din zona respectivă. Așadar, traficul este posibil să fie blocat acolo.

Știu români care au decis să plece acasă pentru că vremea nu se anunță foarte bună pentru toată săptămâna care urmează. Spuneam, tocmai a fost prelungit și codul roșu de inundații și de vreme rea.

Situația este destul de complicată mai les că mai e o problemă. Aici este zona în care au fost incendii foarte puternice la începutul acestei luni”, a transmis Maria Coman, realizator Antena 3 CNN.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.