Zeolit Spectrum, un produs de detox premium care elimina substantele nocive din organismul tau

Studiile recente arata ca peste 90% dintre afectiuni, la nivelul intregului organism, sunt cauzate de un exces de toxine si de materiale grele in organism. O metoda eficienta de a le elimina este administrarea de zeolit, un mineral vulcanic natural, care s-a format cu milioane de ani in urma.

Zeolit Spectrum este singurul produs avizat pentru administrarea interna si are la baza exact acest minereu, care isi dovedeste eficienta, atrag atentia specialistii. Unul dintre marile beneficii pe care le asigura este intarirea sistemului imunitar, in cel mai sigur si simplu mod cu putinta. Afla mai multe despre acest produs natural premium!

Ce este zeolitul, in general, si care este singurul tip folosit in medicina

Un mineral natural care s-a format acum milioane de ani din interactiunea apei oceanelor si a marilor cu a lavei vulcanice fierbinti, zeolitul a atras atentia profesionistilor din domeniul medicinei. In traducere libera, zeolitul inseamna „piatra care fierbe”, conform celor doua cuvinte grecesti care ii formeaza denumirea. Atunci cand sunt incalziti, zeolitii elibereaza apa. Mineralul contine multiple substante vitale organismului nostru, cum ar fi sodiul, potasiul, calciul si magneziul. In medicina, singura forma de zeolit care se foloseste in scop terapeutic este zeolitul clinoptilolit. Produsul medical Spectrum este certificat si avizat pentru administrarea interna, tehnologia sa de productie fiind patentata la nivel european.

Cum functioneaza ZeolitSpectrum

Acest produs, datorita componentei sale, reuseste sa elimine substantele nocive din organism: radicalii liberi, alergeni, antigene si metale grele, cum ar fi: mercurul, plumbul, aluminiul, excesul de fier, arsenicul sau manganul. In timpul acestui proces, nu se pierd substantele vitale organismului, cum ar fi ionii sanatosi sau mineralele si vitaminele. In plus, mineralul din componenta produsului natural contribuie semnificativ la echilibrarea pH-ului si sustine sistemul imunitar. Astfel, corpul are parte de o detoxifiere completa, isi reia echilibrul si vitalitatea si se mentine sanatos si puternic – in lipsa poluantilor. Acest lucru este extrem de important, intrucat suntem expusi permanent la substante daunatoare din aer, apa si alimente.

In ce afectiuni se recomanda acest produs

De la afectiunile hepatice si renale, afectiuni gastro-intestinale si afectiuni ale sistemului nervos central, pana la iradiere, obezitate si diverse forme de intoxicatii (cu pesticide, cu metale grele sau xenoestrogeni), acest produs medical se recomanda – fara dar si poate. Are un rol esential in preventie si in detoxifiere, dar ajuta si la regenerarea organismului dupa ce afectiunea deja s-a instalat. Specialistii arata ca zeolitul dublu activat alcalinizeaza corpul, balansand pH-ul oranismului. Daca hiperaciditatea conduce la boli grave si extrem de intalnite, cum ar fi: reumatismul, osteoporoza, guta sau ateroscleroza, echilibrarea pH-ului are un rol esential in preventie. Zeolitul stabilizeaza pH-ul apei la valori intre 6.2 si 6.8, arata specialistii.

De unde poti cumpara Zeolit Spectrum si cat timp dureaza o cura completa

Zeolit Spectrum se poate achizitiona online de pe website-ul producatorului www.zeolitspectrum.ro, unde gasesti informatii complete despre produsul patentat. O cura poate dura 3 luni, atat in scopul preventiei afectiunilor, cat si ca insotitor in tratament, in functie de recomandarea producatorului si a medicului specialist. In timpul curei, se recomanda consumul de apa de 2-3 l pe zi.

Daca urmezi o forma de tratament medicamentos, se recomanda consultul medicului pentru a evita orice suspiciune de interactiune. E momentul sa ai grija de corpul tau, sa ii redai echilibrul si vitalitatea si sa te pui pe primul plan!

Sanatate, ca-i mai buna decat toate!

 Date de contact:

Tel: 0740 611 482

E-mail: office@zeolitspectrum.ro

 

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.