Zero cazuri de infectare  în Borșa! Borșenii sunt alături de borșeni. Apelul primarului Timiș Ion Sorin nu a rămas fără ecou!

Zero cazuri de infectare  în Borșa! Borșenii sunt alături de borșeni. Apelul primarului Timiș Ion Sorin nu a rămas fără ecou!

Ion Sorin Timiș – primarul orașului Borșa :

“O nouă zi, o nouă victorie în lupta cu boala pentru că nu avem niciun caz de infectare cu coronavirus în oraș. În Borșa avem disponibile 156 de locuri în 5 centre de carantină dintre care 106 sunt ocupate, dar în cel mult 24 de ore vom avea alte 200 de locuri care acum sunt în plin proces de amenajare.

Informare privind evoluția COVID-19 în data de 16 martie 2020:

– Persoane diagnosticate cu COVID-19, niciuna la Borșa

Persoane în carantină la Borșa – 106;
Persoane monitorizate la domiciliu în Borșa – 611;
Persoane cu rezultat negativ în Borsa, 83;
Persoane testate dar cu rezultate necomunicate în Borșa – 18;
Persoane netestate în Borșa – 5.

Fiecare centru de carantină are asigurată paza de către Poliție și Jandarmerie și câte 3 angajați ai primăriei sunt responsabili cu monitorizarea persoanelor aflate în carantină, respectiv livrarea alimentelor, a produselor sanitare și de curățenie, lenjerie de pat și apă.
Acesul în Primăria Borșa este restricționat. Pot intra maximum 20 de persoane păstrându-se limita de 1,5 metri, iar în birouri are acces doar o singură persoană.
La intrare, cetățenii vor fi dezinfectați pe mâini și dirijați spre locurile de așteptare până când pot fi primiți în birouri.

Rugămintea mea și recomandarea este să ne păstrăm calmul, să nu ne agităm, să avem răbdare, să nu ne îngrămădim la magazine, baruri, cafenele. Este de preferat ca în această perioadă să se reducă la minimum programul pentru baruri și restaurante.
Respectarea acestor norme poate face diferența între sănătate și boală!”

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.