Zi de doliu în lumea artistică din România. Din păcate, anunțul morții a fost confirmat

E zi de doliu în lumea artistică din România! Din păcate, anunțul morții a fost confirmat

„Dumnezeu să o odihnească . Sunt foarte rănit pentru că de fiecare dată când deschid televizorul aud veşti foarte dureroase. Am vârsta pe care o am şi am trecut prin multe astfel de experienţe. Ancuţa era atât de prietenoasă, de bună şi de fericită. Nu am să o uit niciodată”, a spus Florin Piersic la un post de televiziune.

Artista care a făcut spectacol în filmul „Pintea”, a încetat din viață, la vârsta de 67 de ani. Cel mai afectat de deces Florin Piersic, care este distrus de durere. În ultima perioadă, celebrul actor a pierdut mai mulți prieteni și colegi de scenă.

Anunța Tite a fost înmormântată vineri, la ora 13:00, la Săpânța. Artista a fost deosebit de apreciată în anii 80, dar s-a îmbolnăvit și nu a mai susținut reprezentații pe marile scene din România.

Cine este Florin Piersic

Născut pe 27 ianuarie 1936, Florin Piersic este un actor român de teatru și film. A jucat dramă, comedie, tragedie, figuri istorice, haiduci. A fost distins cu Ordinul Meritul Cultural clasa a V-a (1967) „pentru merite deosebite în domeniul artei dramatice”.

De asemenea, a fost decorat la 30 mai 2002 cu Ordinul național Steaua României în grad de Cavaler, alături de alți actori, „pentru prestigioasa cariera artistică și talentul deosebit prin care au dat viață personajelor interpretate în filme, dar și pe scenă, cu prilejul celebrării unui veac de film românesc”.sursa

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.